Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Venezuela

Vejr Guyana Vejr Brasilien Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Caracas Tidszone: America/Caracas

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Skyer

Skyer Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Vejret i Acarigua, 19.06.2018

Tirsdag er det for det meste kun let skyet, men for det meste solrigt. Om aftenen venter der os skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen bliver det delvist overskyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 22°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 19.06.2018

Tirsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 27°C. Vind fra øst blæser først kraftigt, med stormagtige vindstød, om natten moderat.

Vejret i Caracas/Maiquetia Intl, 19.06.2018

Tirsdag er der perioder med noget overskyet. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Ciudad Bolivar, 19.06.2018

Tirsdag er der perioder med noget overskyet. Om eftermiddagen bliver det meget overskyet, regnfuldt vejr. Om aftenen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Merida, 19.06.2018

Tirsdag er det for det meste for det meste solrigt. Om aftenen venter der os skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det overskyet men lejlighedsvist stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Porlamar, 19.06.2018

Tirsdag er det for det meste skiftevist klart og overskyet. Om aftenen venter der os overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen bliver det overskyet men lejlighedsvist stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 25°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra øst blæser om aftenen svag.