Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Venezuela

Vejr Guyana Vejr Brasilien Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Caracas Tidszone: America/Caracas

Strømning

Strømning Sydamerika

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Vejret i Acarigua, 25.11.2017

Lørdag er der dømt skiftevist klart og overskyet. Om aftenen skifter vejret til kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 23°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 25.11.2017

Lørdag kan vi regne med kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 27°C. En vind fra øst, moderat til frisk, med stormagtige vindstød.

Vejret i Caracas/Maiquetia Intl, 25.11.2017

Lørdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det længere perioder med overskyet vejr. Sent om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Ciudad Bolivar, 25.11.2017

Lørdag bliver det mere eller mindre overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Merida, 25.11.2017

Lørdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om natten er der tale om overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 16°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Porlamar, 25.11.2017

Lørdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 25°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra øst.