Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Venezuela

Vejr Guyana Vejr Brasilien Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Caracas Tidszone: America/Caracas

Strømning

Strømning Sydamerika

Skyer

Skyer Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Vejret i Acarigua, 21.04.2019

Søndag bliver det overskyet, indimellem solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 21.04.2019

Søndag kan vi regne med lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 26°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra øst.

Vejret i Caracas/Maiquetia Intl, 21.04.2019

Søndag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Ciudad Bolivar, 21.04.2019

Søndag er der dømt overskyet, indimellem solrigt. Om eftermiddagen skifter vejret til lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 36 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Merida, 21.04.2019

Søndag formiddag er det stadig mere eller mindre overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med stedvis regn. Om natten får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 17°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Porlamar, 21.04.2019

Søndag kan vi regne med lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra øst.