Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Venezuela

Vejr Guyana Vejr Brasilien Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Caracas Tidszone: America/Caracas

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Strømning

Strømning Sydamerika

Vejret i Acarigua, 24.09.2018

Mandag bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 22°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 24.09.2018

Mandag kan vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 27°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra øst.

Vejret i Caracas/Maiquetia Intl, 24.09.2018

Mandag er der perioder med let skyet. Om eftermiddagen bliver det skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 26°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Ciudad Bolivar, 24.09.2018

Mandag bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Merida, 24.09.2018

Mandag er det om dagen for det meste solrigt. Om aftenen bliver det skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 17°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Porlamar, 24.09.2018

Mandag er der perioder med for det meste solrigt. Eftermiddagen bliver ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 26°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra øst.