Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Venezuela

Vejr Guyana Vejr Brasilien Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Caracas Tidszone: America/Caracas

Nedbør

Nedbør Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Vejret i Acarigua, 19.06.2019

Efter morgenens meget overskyet, regnfuldt vejr bliver det allerede om formiddagen noget overskyet. Om middagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 23°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 19.06.2019

Onsdag kan vi regne med mest solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 27°C. En frisk til kraftig vind blæser med stormagtige vindstød fra øst.

Vejret i Caracas/Maiquetia Intl, 19.06.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om tildels lidt skyet, dels solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Ciudad Bolivar, 19.06.2019

Onsdag bliver det tildels lidt skyet, dels solrigt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Merida, 19.06.2019

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med let regn. Om natten får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 17°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Porlamar, 19.06.2019

Onsdag venter der skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 26°C. om middagen blæser en frisk vind fra øst med gennemsnitlig frisk og med stormagtige vindstød.