Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Venezuela

Vejr Guyana Vejr Brasilien Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Caracas Tidszone: America/Caracas

Sol

Sol Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Strømning

Strømning Sydamerika

Vejret i Acarigua, 25.09.2019

Onsdag er der perioder med kun let skyet, men for det meste solrigt. Eftermiddagen bliver ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 22°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 25.09.2019

Onsdag kan vi regne med kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 27°C. Vind fra øst, derefter fra nordøst blæser først moderatt med kulingagtige vindstød, sent om aftenen kun svag.

Vejret i Caracas/Maiquetia Intl, 25.09.2019

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Sent om aftenen er der tale om lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 26°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Ciudad Bolivar, 25.09.2019

Onsdag bliver det mere eller mindre overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 25°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Merida, 25.09.2019

Onsdag er der perioder med let skyet. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 16°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Porlamar, 25.09.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 26°C. Svag vind fra øst.