Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Venezuela

Vejr Guyana Vejr Brasilien Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Caracas Tidszone: America/Caracas

Sol

Sol Sydamerika

Flyvevejret

Flyvevejret Sydamerika

Skyer

Skyer Sydamerika

Vejret i Acarigua, 06.03.2021

Om morgenen bliver det overskyet, men mest tørt. Men allerede om formiddagen er der optræk til dels let overskyet, dels solrigt vejr. Om aftenen får vi for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 23°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 06.03.2021

Lørdag bliver overskyet, indimellem solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 26°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra øst.

Vejret i Caracas/Maiquetia Intl, 06.03.2021

Om formiddagen er det endnu skiftende skydække,men mest tørt. I løbet af eftermiddagen bliver det for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Ciudad Bolivar, 06.03.2021

Lørdag er der dømt skiftende skydække,men mest tørt. Om eftermiddagen skifter vejret til for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Merida, 06.03.2021

Lørdag er det om dagen overvejende klart. Om aftenen bliver det gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om natten får vi skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 17°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Porlamar, 06.03.2021

Lørdag kan vi regne med mest solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 25°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra øst.