Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Venezuela

Vejr Guyana Vejr Brasilien Vejr Colombia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Caracas Tidszone: America/Caracas

Sol

Sol Sydamerika

Strømning

Strømning Sydamerika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Sydamerika

Vejret i Acarigua, 15.12.2018

Fredag formiddag er der stadig overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 22°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 15.12.2018

Fredag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 26°C. En frisk vind med stormagtige vindstød østlig.

Vejret i Caracas/Maiquetia Intl, 15.12.2018

Fredag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Ciudad Bolivar, 15.12.2018

Fredag er der dømt ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen skifter vejret til for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Merida, 15.12.2018

Fredag er det for det meste skyfrit. Om aftenen venter der os tæt overskyet, men mest tørt vejr. Om natten bliver det skiftevist overskyet, delvist også stjeneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 15°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Porlamar, 15.12.2018

Fredag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. En vind fra øst, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.